ACCREDITATIE

ADVIESCOMMISSIE

 

De onafhankelijke adviescommissie van het IO-Instituut waarborgt de professionele, wetenschappelijke en educatieve kwaliteit als ook de relevantie van onze nascholingen en e-learnings.

ACCREDITATIEPUNTEN BIJSCHRIJVEN

Vrijwel alle vakinhoudelijke online nascholingen op dit platform zijn geaccrediteerd door de desbetreffende beroepsverenigingen. Nadat u inlogt op uw account, worden de door u behaalde accreditatiepunten, na het volgen van een nascholing op dit platform, automatisch toegevoegd aan uw persoonlijk dossier in GAIA. Heeft u nog geen account aangemaakt? Klik dan hier om een account aan te maken.

 

E-LEARNINGS VOLGEN

Onze geaccrediteerde online nascholingen hebben allen als doel om educatie over actuele immuno-oncologische behandelingen te optimaliseren. Ons aanbod aan nascholingen is overzichtelijk verdeeld over de vakgebieden longoncologie, hemato-oncologie, medische oncologie en oncologisch behandelteam.

Als u met uw BIG-nummer inlogt als zorgprofessional, kunt u direct een nascholing van uw keuze starten. We adviseren u een account aan te maken om uw progressie te bewaren tijdens het volgen van een nascholing. Met een account kunt u ook andere nascholingen selecteren om op een later tijdstip te volgen. Klik hier om een account aan te maken.

Wij bieden op dit platform ook nascholingen aan die in samenwerking met anderen zijn ontwikkeld, zoals MEDtalks en MedNet. Wanneer u een dergelijke nascholing wilt volgen, wordt u naar de website van deze aanbieder doorverwezen.

 

Geen account

Registeren met uw BIG-nummer.

  • U kunt direct alle nascholingen online volgen
  • U kunt uw progressie niet bijhouden
  • Behaalde accreditatiepunten worden niet automatisch bijgeschreven

 

Wel een account

Registeren met uw BIG-nummer en uw e-mailadres.

  • U kunt direct alle nascholingen online volgen
  • Uw progressie wordt automatisch bijgehouden
  • Behaalde accreditatiepunten worden automatisch bijgeschreven
  • U kunt andere voor u interessante nascholingen bookmarken
  • U wordt desgewenst ge├»nformeerd over nieuwe nascholingen