ADVIESCOMMISSIE

DE ADVIESCOMMISSIE

De professionele, wetenschappelijke en educatieve kwaliteit als ook de relevantie van onze nascholingen en e-learnings wordt gewaarborgd door de Adviescommissie van het IO-Instituut. Deze bestaat uit vijf vooraanstaande, onafhankelijke medisch specialisten.

Myriam_Shalabi

Dr. Myriam Chalabi

Internist-oncoloog

Mayriam Chalabi is sinds 2016 werkzaam als internist-oncoloog in het Antoni van Leeuwenhoek. Haar specialisme is de behandeling van patiƫnten met kanker van het maag-darm kanaal (waaronder dikke darm-, maag- en slokdarmkanker).

Bekijk
Jan_Willem_de_Groot

Dr. Jan Willem de Groot

Internist-oncoloog

Jan Willem de Groot werkt sinds 2011 als internist oncoloog bij Isala in Zwolle. Ook is hij directeur van Research Isala Oncologisch Centrum en lid-geneeskundige van het Regionaal Tuchtcollege Zwolle. Zijn aandachtsgebieden zijn maag-, darm-, leveroncologie, melanoom en immuuntherapie.

Bekijk
Jeroen_Hilterman

Dr. Jeroen Hiltermann

Longarts

Jeroen Hiltermann werkt sinds 2008 in het UMCG als longarts. Zijn aandachts-gebied is longoncologie en hij is lid van het behandelteam thoracale oncologie en de Moleculaire Tumor Board van het UMCG. Jeroen is ook lid van de werkgroep bijwerkingen immunotherapie.

Bekijk
Hans_Smit

Dr. Hans Smit

Longarts

Hans Smit werkt sinds 2011 als longarts in Rijnstate. Zijn speciale aandacht gaat onder andere uit naar longoncologie en naar immunotherapie en targeted therapies voor longkanker. Op landelijk gebied is hij actief als voorzitter van de longkanker- registratie en de organisatie van longkankerzorg.

Bekijk
Lotte_Wieten

Dr. Lotte Wieten

Immunoloog

Lotte Wieten werkt sinds 2008 als immunoloog bij het Maastricht UMC+. Als hoofd van de afdeling Transplantatie Immunologie combineert zij de transplantatie-diagnostiek met onderzoek op het gebied van transplantatie immunologie en immuuntherapie.

Bekijk