ASCO 2022 journals

Bekijk hieronder de ASCO Oncologiejournaals van 2022, highlight interviews en abstract interviews.

 

UITGELICHT ASCO 2022 ONCOLOGIEJOURNAALS

Module 1

ASCO Oncologiejournaal 2022 | Longcarcinoom

Prof. dr. Michel van den Heuvel en Daphne Dumoulin gaan in dit oncologiejournaal in op het ASCO-nieuws omtrent het longcarcinoom. Op dinsdag 7 juni werd dit journaal live uitgezonden en hadden kijkers de mogelijkheid om vragen in te sturen. Het programma is nu on demand terug te kijken. De volgende onderwerpen komen ter sprake: Vroeg stadium NSCLC, kleincellig longcarcinoom, gemetastaseerd niet-kleincellig longcarcinoom met KRAS-mutaties, andere doelgerichte strategie├źn bij gemetastaseerd niet-kleincellig longcarcinoom.

Module 1

ASCO Oncologiejournaal 2022 | Melanoom

Prof. dr. Christian Blank en dr. Karijn Suijkerbuijk nemen samen in Chicago het belangrijkste nieuws van de ASCO 2022 op het gebied van melanoom door en voorzien het van commentaar. De volgende onderwerpen staan op het programma: (Neo)adjuvante behandeling, combinatiebehandeling in gemetastaseerde setting, leverperfusie bij oogmelanoom.

 

 

Module 1

ASCO Oncologiejournaal 2022 | Niercel- en blaascarcinoom

Dr. Astrid van der Veldt en dr. Adriaan Bins nemen samen met presentator Inge Diepman het belangrijkste ASCO-nieuws door op het gebied van niercel- en blaascarcinoom. De volgende onderwerpen worden o.a. besproken: Adjuvante behandeling van niercelcarcinoom (RCC), tweede- en laterelijnsbehandeling van gemetastaseerd RCC, niet-spierinvasief blaascarcinoom.

 

Module 1

Highlights Upper GI-tumoren

Vanuit Chicago vertelt prof. dr. Hanneke van Laarhoven over haar ASCO 2022 highlights voor wat betreft de Upper GI-tumoren.

 

 

 

 

Module 1

ASCO 2022 Oncologiejournaals en interviews

U kunt hier de ASCO Journals, diverse highlights interviews en interviews met (inter)nationale sprekers bekijken. Nederlandse experts vatten de belangrijkste en opvallendste bevindingen voor u samen en bespreken wat deze betekenen voor de Nederlandse praktijk.