ESMO 2022 journals

Bekijk hieronder de ESMO Journals van 2022, highlight interviews en abstract interviews.

 

UITGELICHT ESMO 2022 JOURNALS

Module 1

ESMO 2022 journaal | Longcarcinoom

Prof. dr. Egbert Smit en dr. Lizza Hendriks bespreken het belangrijkste ESMO-nieuws op het gebied van longcarcinoom. De volgende abstracts komen in dit journaal ter sprake: Rol van circulerend tumor DNA, EGFR-resistentie en KRAS-mutaties, immunotherapie bij NSCLC, oorzaak & preventie longkanker.

 

 

Module 1

ESMO 2022 journaal | Melanoom

Prof. dr. Karijn Suijkerbuijk en prof. dr. Christian Blank bespreken het belangrijkste nieuws van het ESMO 2022 congres op het gebied van melanoom. De volgende onderwerpen komen aan bod: Gevorderd / gemetastaseerd melanoom, adjuvante behandeling van melanoom, neoadjuvante immuuntherapie bij melanoom, (neo)adjuvante immuuntherapie bij andere huidtumoren.

 

 

Module 1

ESMO 2022 journaal | Niercel- en blaascarcinoom

Dr. Adriaan Bins en dr. Astrid van der Veldt nemen samen met Inge Diepman het meest opvallende ESMO-nieuws op het gebied van niercel- en blaascarcinoom door. De volgende abstracts worden in dit journaal besproken: Adjuvante behandeling van RCC, eerstelijnsbehandeling van mRCC, urotheelcelcarcinoom.

 

 

Module 1

ESMO 2022 journaal | Upper GI-tumoren

In dit journaal neemt prof. dr. Hanneke van Laarhoven samen met Inge Diepman het belangrijkste ESMO-nieuws op het gebied van Upper GI-tumoren door en voorziet het van haar kraakheldere commentaar. De volgende abstracts komen in dit journaal aan bod: Pancreascarcinoom, maag/slokdarmcarcinoom, galweg- en galblaastumoren.

 

 

Module 1

ESMO 2022 Journals

U kunt hier de ESMO Journals en highlights interviews bekijken waarin Nederlandse specialisten de opvallendste ontwikkelingen samenvatten en ze voorzien van commentaar.